BIOFLEKS TEOSEL-200 ENJEKTABL SOLUSYONU 100 ML SETSIZ

KUB ve KT:Kısa Ürün Bilgisi ( KUB ) ve Kullanım Talimatı ( KT ) yakında eklenecektir.
Etkin madde:teofilin
ATC: ATC SINIFLAMASI - R - SOLUNUM SİSTEMİ
R03 OBSTRÜKTİF SOLUNUM SİSTEMİ HASTALIKLARI
R03D DİĞER SİSTEMİK İLAÇLAR
R03DA Ksantinler
R03DA04 teofilin
SB.atc:R03DA04
Reçete Durumu:Beyaz Reçete ile satılır.
İlaç Firması: OSEL İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş.
Barkod :8699788693041
Satış Fiyatı: 73.23 ₺

Sitemizde ilaç satışı yapılmamaktadır.
İlaç fiyatlarının belirtilmesi Akılcı İlaç Kullanımına katkı amaçlıdır.
İlaç fiyatları TC Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından haftalık olarak yayınlanan listelerden alınmıştır.
Belirtilen ilaç fiyatı eczaneler için önerilen satış fiyatı olup değişkenlik gösterebilir.
Fiyatlar güncellenmemiş olabilir.

Son Güncelleme:17 Mart 2024
Paylaş:

teofilin Etkin Maddesi Hakkında Kısa Bilgi

Bronkodilatatör.
Yetişkinde 2x200-300mg.
6 yaşından büyük çocuklarda: Önerilen doz 2 x100-200 mg.

Gebelik kategorisi C. Anne sütüne geçer.

Kontrendikasyon; aktif peptik ülser, aşırı duyarlılık.konv

Etkileşim; troleandomisin, eritromisin, linkomisin, klindamisin, simetidin, influenza aşısı, allopurinol, tiyabendazol, aminocardol, efedrin veya diğer sempatomimetik ilaçlar, furosemid, reserpin, lityum karbonat, propranolol, fenitoin.

Yan etkiler; huzursuzluk, taşikardi, ekstrasistoller, palpitasyon, deri kızarıklıkları, hipotansiyon, konvülsiyon, bulantı, kusma, başağrısı, baş dönmesi, hiperventilasyon, anoreksi.

Bu sitede ve verilen linklerdeki bilgilerin eksik, hatalı veya güncellenmemiş olmasından ve uygulanmasından oluşacak zararlardan site sahibi sorumlu tutulamaz. İlaç kutusunda bulunan prospektüsler daha geniş ve güncellenmiş bilgi içerirler. Lütfen doktorunuza danışmadan hiçbir ilaç kullanmayınız !

BIOFLEKS Hakkında Kısa Bilgi

BIOFLEKS TEOSEL-200 ENJEKTABL SOLUSYONU 100 ML SETSIZ, OSEL İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş. firması tarafından üretilen, bir kutu içerisinde 100 adet 400 teofilin etkin maddesi barındıran bir ilaçtır. BIOFLEKS , piyasada 73.23 ₺ satış fiyatıyla bulunabilir ve Beyaz Reçete ile satılır. İlacın barkod kodu 8699788693041 dir.

BIOFLEKS , ATC sınıflamasının R - SOLUNUM SİSTEMİ kategorisinde ve R03 OBSTRÜKTİF SOLUNUM SİSTEMİ HASTALIKLARI sınıfında bulunur. TİTCK listesindeki ATC kodu R03DA04 ve ATC adı theophylline dır. İlacın 23 adet eş değer ilacı bulunur.



Aynı etken maddeyi içeren bir farklı ilaç:

İlacabak Logo


Önemli Uyarı : İlacabak.com Sitemizde ilaç satışı, ilaç temini veya ilaç promosyonu gibi bir faaliyetimiz yoktur. Ayrıca sitemiz üzerinde tıbbi konularda yardım veya danışma hizmeti de verilmemektedir. Sitede yer alan tüm bilgiler hasta ve doktorların ilaçlar hakkında bilgi sahibi olması için hazırlanmıştır. Sitemizdeki bilgilerin eksik veya güncellenmemiş olmasından sitemiz yasal sorumluluk altında değildir. Siteye giren kullanıcılarımız bu koşulları kabul etmiş sayılır. İlaç kullanmadan önce, lütfen doktorunuza danışınız.

İlacabak sosyal medyada :
İlacabak Twitter Sayfası İlacabak İnstagram Sayfası İlacabak Facebook Sayfası

© 2005 - 2022 İlacabak.com. Her hakkı saklıdır.