ACNOR 50 MG 30 TABLET

KT: Kullanma talimatı için tıklayınız (Hastalar için)
KUB: Kısa ürün bilgisi için tıklayınız (Hekimler için)
Etkin madde:akarboz
ATC: ATC SINIFLAMASI - A - SİNDİRİM SİSTEMİ VE METABOLİZMA
A10 DİYABET İLAÇLARI
A10B ORAL ANTİDİYABETİKLER
A10BF Alfa glükozidaz inhibitörleri
A10BF01 akarboz
SB.atc:A10BF01
Reçete Durumu:Beyaz Reçete ile satılır.
İlaç Firması: NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.
Barkod :8680881010880
Satış Fiyatı: İlacın üretimde olup olmadığını eczanenizden kontrol ediniz.

Sitemizde ilaç satışı yapılmamaktadır.
İlaç fiyatlarının belirtilmesi Akılcı İlaç Kullanımına katkı amaçlıdır.
İlaç fiyatları TC Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından haftalık olarak yayınlanan listelerden alınmıştır.
Belirtilen ilaç fiyatı eczaneler için önerilen satış fiyatı olup değişkenlik gösterebilir.
Fiyatlar güncellenmemiş olabilir.

Son Güncelleme:17 Mart 2024
Paylaş:

akarboz Etkin Maddesi Hakkında Kısa Bilgi

Alfa - glukozidaz inhibitörü antidiabetik.
Yetişkinde günde 3 defa 50-100mg.

Gebelik kategorisi B.

Kontrendikasyon; aşırı duyarlılık. 18 yaşın altındaki hastalarda kullanılmamalıdır. Kronik barsak bozukluklarında, barsakta gaz oluşumunun arttığı durumlarda (örn. Roemheld's sendromu, büyük herniler, barsak tıkanıkları ve barsak ülserleri) kullanılmaz. Ciddi böbrek yetmezliğinde (kreatinin klerens < 25 ml / dak.) kullanılmamalıdır.

Etkileşim; sukroz ve sukroz içeren yiyecekler, sülfonilüre, metformin, digoksin, antasitler, kolestiramin, intestinal adsorbanlar ve sindirim enzim preparatları.

Yan etkiler; gaz, barsak seslerinde artış, diyare, kusma, karaciğer fonksiyon testlerinde bozulma, kızarıklık, eritem, ekzantem, ürtiker, ödem, sarılık ve/veya hepatit...

Bu sitede ve verilen linklerdeki bilgilerin eksik, hatalı veya güncellenmemiş olmasından ve uygulanmasından oluşacak zararlardan site sahibi sorumlu tutulamaz. İlaç kutusunda bulunan prospektüsler daha geniş ve güncellenmiş bilgi içerirler. Lütfen doktorunuza danışmadan hiçbir ilaç kullanmayınız !

ACNOR Hakkında Kısa Bilgi

ACNOR 50 MG 30 TABLET, NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş. firması tarafından üretilen, bir kutu içerisinde 30 adet 50 MG akarboz etkin maddesi barındıran bir ilaçtır. ACNOR , piyasada 45.48 ₺ satış fiyatıyla bulunabilir ve Beyaz Reçete ile satılır. İlacın barkod kodu 8680881010880 dir.

ACNOR , ATC sınıflamasının A - SİNDİRİM SİSTEMİ VE METABOLİZMA kategorisinde ve A10 DİYABET İLAÇLARI sınıfında bulunur. TİTCK listesindeki ATC kodu A10BF01 ve ATC adı acarbose dır. İlacın 20 adet eş değer ilacı bulunur.

ACNOR hakkında daha fazla bilgi edinmek için hasta kullanma talimatını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Hekimseniz, kısa ürün bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Aynı etken maddeyi içeren bir farklı ilaç:

İlacabak Logo


Önemli Uyarı : İlacabak.com Sitemizde ilaç satışı, ilaç temini veya ilaç promosyonu gibi bir faaliyetimiz yoktur. Ayrıca sitemiz üzerinde tıbbi konularda yardım veya danışma hizmeti de verilmemektedir. Sitede yer alan tüm bilgiler hasta ve doktorların ilaçlar hakkında bilgi sahibi olması için hazırlanmıştır. Sitemizdeki bilgilerin eksik veya güncellenmemiş olmasından sitemiz yasal sorumluluk altında değildir. Siteye giren kullanıcılarımız bu koşulları kabul etmiş sayılır. İlaç kullanmadan önce, lütfen doktorunuza danışınız.

İlacabak sosyal medyada :
İlacabak Twitter Sayfası İlacabak İnstagram Sayfası İlacabak Facebook Sayfası

© 2005 - 2022 İlacabak.com. Her hakkı saklıdır.